Over Rita

Rita de Ruijter

Mijn naam is Rita de Ruijter. Vanaf 1999 bestaat mijn artsenpraktijk BeleefBalans in Amersfoort. De acupunctuur & homeopathie verwondert me nog dagelijks door het snelle positieve effect op je gezondheid. Daarnaast is wandelen en creatief bezig zijn ook helend

Ik ga graag samen met je op pad voor een coachings wandeling of we maken een sieraad van steen of een schilderij. Beleef hoe je daardoor in balans komt en lekker ontspant. De kleinste verandering wordt uiteindelijk groot. 

Dat ervaar ik ook zo met het maken van mijn schilder en beeldhouwwerk. Het begint met een leeg doek of mooie steen. Michael Angelo zegt: “het beeld wordt als het ware uit de steen ‘bevrijd’… Zo zie ik ook het schilderdoek opvullen en kleuren door een opborrelend idee. Soms schilder ik intuïtief, soms met een tevoren gemaakte schets. Loesje noemt het “zelf-ont-plooiing, ook goed voor je rimpels” dus dat is gelijk mooi meegenomen 😉

Werken in opdracht…

Met veel liefde werk ik aan mijn kunst en maak ze voor jou in opdracht! Speciaal ‘op maat’ gemaakt binnen één maand zoals jij het voor ogen hebt. Bijvoorbeeld een paspop die naar jouw zaak of praktijk verwijst. Of een schilderij volgens de Jan Schoonhoven stijl met zijn mooie schaduwwerking. Of een beeldhouwwerk, voor in huis, tuin of met een speciale betekenis zoals de oloide. Neem contact op via de mail, of bel me gerust. Ik verheug me erop iets moois voor je te creëren.

Artsenpraktijk BeleefBalans
Het leven inspireert me dagelijks tot het maken van kunst in beeld en geschrift, die je kunt lezen in mijn columns. Ook ten aanzien van jouw gezondheid kan je een stap maken naar een natuurlijke geneeswijze. Ik ontmoet je namelijk graag in mijn praktijk BeleefBalansRita.